Nectarine și gratin de zmeură

Nectarine și gratin de zmeură
Nectarine & zmeură gratin ia în jurul valorii de 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo servește 4 și costă $1.43 pe portie. O porție conține 254 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. 5 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați nectarine, zahăr demerara, cutie de cremă dublă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Zmeură-Nectarină, Tartă Cu Nectarine Și Zmeură, și Gratin de granola de caise și zmeură cu iaurt cu miere de zmeură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul la mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
2
Așezați nectarinele tăiate în sus în 4 feluri de mâncare individuale gratinate și îngrămădiți zmeura în centrul fiecărei jumătăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
NectarinăNectarină
3
Stropiți crema peste fructe, presărați cu zahăr, apoi grătiți timp de 8-10 minute până când clocotesc și devin aurii. Praf cu cacao și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista