Napoleoni Mascarpone cu smochine și ghimbir

Napoleonii Mascarpone cu smochine și Gingered ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 3528 calorii, 47G de proteine, și 242g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 7. Pentru $7.48 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir cristalizat, smochine coapte ferme, brânză mascarpone și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma smochinele, puteți urma acest fel principal cu Panna Cotta Cu Smochine ca desert. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, ceea ce e bine. Încercați Napoleoni Mascarpone Cu Smochine Și Ghimbir, Napoleoni de ciocolată cu cremă de Mascarpone și compot de cireșe, și Newtoni De Smochine De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Întindeți patiseria cu un sucitor făinat pe o suprafață ușor făinată într - un dreptunghi de 15 x 12 inci (grosime de 3/4 inci) și tăiați marginile. Înjumătățiți patiseria pe lungime cu o roată de patiserie sau un cuțit mare pentru a forma benzi de 2 (15 pe 6 inci).
Tăiați fiecare bandă transversal în 7 dreptunghiuri egale (pentru un total de 14). Aranjați dreptunghiurile în 1 strat pe 2 foi mari de copt și răciți 20 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
În timp ce patiseria se răcește, tăiați și tocați 4 smochine și amestecați împreună cu mascarpone, ghimbir, zahăr și vanilie. Umplutură rece, acoperită.
Acoperiți dreptunghiurile de patiserie pe 1 foaie de copt cu un suport de răcire metalic mare inversat pentru a le cântări ușor, apoi coaceți în treimea superioară a cuptorului până devin aurii și fierte, 15 până la 18 minute.
Scoateți raftul cu grijă și transferați patiseria coaptă într-un alt raft pentru a se răci complet.
Coaceți dreptunghiurile rămase, ponderate cu raft (asigurați-vă că este răcit), în același mod.
În timp ce patiseria se coace, tăiați smochinele rămase pe lungime în felii groase de 1/4 inch.
Întindeți umplutura peste 7 dreptunghiuri de patiserie și acoperiți cu jumătate de smochine feliate, suprapunându-le. Praf cu zahăr de cofetărie. Acoperiți smochinele cu dreptunghiurile de patiserie rămase și acoperiți cu smochinele rămase, suprapunându-le. Praf cu zahăr de cofetărie.