Napoleoni Mascarpone cu smochine și ghimbir

Napoleoni Mascarpone cu smochine și ghimbir
Napoleonii Mascarpone cu smochine și Gingered ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 3528 calorii, 47G de proteine, și 242g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 7. Pentru $7.48 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir cristalizat, smochine coapte ferme, brânză mascarpone și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma smochinele, puteți urma acest fel principal cu Panna Cotta Cu Smochine ca desert. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, ceea ce e bine. Încercați Napoleoni Mascarpone Cu Smochine Și Ghimbir, Napoleoni de ciocolată cu cremă de Mascarpone și compot de cireșe, și Newtoni De Smochine De Casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Întindeți patiseria cu un sucitor făinat pe o suprafață ușor făinată într - un dreptunghi de 15 x 12 inci (grosime de 3/4 inci) și tăiați marginile. Înjumătățiți patiseria pe lungime cu o roată de patiserie sau un cuțit mare pentru a forma benzi de 2 (15 pe 6 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Tăiați fiecare bandă transversal în 7 dreptunghiuri egale (pentru un total de 14). Aranjați dreptunghiurile în 1 strat pe 2 foi mari de copt și răciți 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
În timp ce patiseria se răcește, tăiați și tocați 4 smochine și amestecați împreună cu mascarpone, ghimbir, zahăr și vanilie. Umplutură rece, acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
5
Acoperiți dreptunghiurile de patiserie pe 1 foaie de copt cu un suport de răcire metalic mare inversat pentru a le cântări ușor, apoi coaceți în treimea superioară a cuptorului până devin aurii și fierte, 15 până la 18 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Scoateți raftul cu grijă și transferați patiseria coaptă într-un alt raft pentru a se răci complet.
7
Coaceți dreptunghiurile rămase, ponderate cu raft (asigurați-vă că este răcit), în același mod.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
În timp ce patiseria se coace, tăiați smochinele rămase pe lungime în felii groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
9
Întindeți umplutura peste 7 dreptunghiuri de patiserie și acoperiți cu jumătate de smochine feliate, suprapunându-le. Praf cu zahăr de cofetărie. Acoperiți smochinele cu dreptunghiurile de patiserie rămase și acoperiți cu smochinele rămase, suprapunându-le. Praf cu zahăr de cofetărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții7
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista