Napoleoni Mandarini
Napoleonii Mandarin Orange ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 407 calorii. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați pudră de cinci condimente, unt, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 26%. Încercați Napoleoni Mandarini, Napoleoni Portocalii, și Salată de pui cu portocale mandarine cu sos cremos de iaurt cu vanilie portocalie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Bateți împreună pudra de cinci condimente și 2 linguri de zahăr granulat într-un castron mic.
Acoperiți phyllo cu foi suprapuse de folie de plastic și un prosop de bucătărie umezit. Aranjați 1 foaie de filo pe o foaie mare de copt, apoi periați cu puțin unt și presărați cu o treime de zahăr condimentat. Faceți încă 2 straturi în același mod. Se acoperă cu foaia de phyllo rămasă și se unge cu untul rămas. (Pentru un aspect ondulat, inversați un suport de răcire dreptunghiular mare și așezați-l deasupra phyllo.)
Coaceți până devin aurii, 12 până la 15 minute. Îndepărtați cu grijă raftul de răcire (dacă utilizați) și transferați phyllo (în 1 bucată) cu 2 spatule metalice într-un alt suport pentru a se răci.
În timp ce phyllo se răcește, amestecați crema de brânză, sucul de lămâie, vanilia, 2 linguri de sirop de portocale rezervat (aruncați restul) și restul de 2 linguri de zahăr granulat într-un robot de bucătărie până la omogenizare.
Transferați într-un castron și pliați în portocale.
Rupeți phyllo cu mâinile sau tăiați cu un cuțit zimțat în 12 bucăți. Aranjați 1 bucată de filo pe o farfurie și acoperiți cu o păpușă de cremă portocalie. Repetați stratificarea și acoperiți cu o altă bucată de filo. Faceți încă 3 Napoleoni în același mod. Praf cu zahăr de cofetărie.