Napoleoni de vinete și sparanghel

Napoleoni de vinete și sparanghel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Napoleonii de vinete și sparanghel. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 351 calorii, 19g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Pentru $3.35 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 64 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, pecorino romano, ricotta de lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 43 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Napoleoni de vinete și sparanghel, Napoleoni De Vinete Și Roșii, și Napoleoni Miniaturali Cu Cremă De Vinete.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1
Puneți o tigaie la grătar la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Stropiți legumele cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Grătiți vinetele până se înmoaie, aproximativ 4 minute pe fiecare parte. Puneți sparanghelul la grătar timp de 3 până la 4 minute, rotind ocazional până când este crocant. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, tăiați sparanghelul în jumătate transversal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Pentru umplutură: într-un castron mic, amestecați brânza ricotta, busuiocul, Pecorino Romano, coaja de lămâie și sucul de lămâie până se omogenizează. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pecorino RomanoPecorino Romano
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1
Așezați 4 felii vinete pe o suprafață de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
2
Întindeți fiecare cu 2 până la 3 linguri din amestecul de ricotta. Aliniați 4 bucăți de sparanghel, una lângă alta, deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
3
Așezați o altă felie de vinete deasupra și repetați straturile. Acoperiți fiecare napoleon cu o felie de vinete și așezați-l pe o foaie mică de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Coaceți până se încălzește, aproximativ 10 minute și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateMediu
Gata În43 m.
Porții4
Scor De Sănătate50
Revista