Napoleon De Banane-Nuc
Napoleonii de banane-nuc ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă 62 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 287 calorii. Un amestec de scorțișoară măcinată, zahăr brun, gălbenuș de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 19%. Încercați Napoleoni de banane cu sos cald de nucă de Caramel, Port-Fig Napoleons cu ulei de nuc și cremă de miere, și Boozy Banana Walnut Briose {cu banane Chobani iaurt grecesc!} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti umplutura, combinați primele 4 ingrediente într-o cratiță mică, amestecând bine cu un bici.
Adăugați gălbenușul de ou, amestecând bine.
Combinați laptele și amidonul de porumb, amestecând cu un bici până se amestecă bine. Amestecați încet amestecul de amidon de porumb în amestecul de ouă. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând constant cu un bici.
Scoateți din căldură. Se amestecă 1 1/2 lingurițe de ulei de nucă.
Se toarnă umplutura într-un castron.
Așezați folia de plastic pe suprafață; se răcește la temperatura camerei.
Preîncălziți cuptorul la 35
Pentru a pregăti Napoleonii, Așezați 1 foaie de fileu pe o tăietură mare sau pe o suprafață de lucru (acoperiți aluatul rămas pentru a preveni uscarea); înveliți ușor cu spray de gătit.
Așezați o altă foaie de fileu deasupra; înveliți ușor cu spray de gătit. Repetați straturile cu restul de 2 foi de fileu și spray de gătit. Apăsați ușor straturile phyllo împreună; înveliți ușor foaia superioară cu spray de gătit.
Tăiați stiva phyllo pe jumătate pe lungime.
Tăiați fiecare jumătate transversal în 4 dreptunghiuri. Așezați cu grijă dreptunghiurile pe o foaie de copt antiaderentă acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 10 minute sau până când sunt crocante și ușor rumenite.
Scoateți stivele phyllo din tigaie; se răcește complet pe un suport de sârmă.
Pentru a pregăti sosul, combinați zahărul brun și apa într-o cratiță mică; se pune la foc mediu-mare. Aduceți amestecul la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 3 minute.
Se ia de pe foc; se amestecă 1 lingură de ulei de nucă.
Adăugați banana; amestecați ușor pentru a combina.
Pentru a asambla, Așezați 1 stivă phyllo pe fiecare dintre cele 4 plăci; deasupra cu aproximativ 1/4 cană de umplere.
Așezați 4 felii de banane pe fiecare porție; acoperiți cu 1 stivă phyllo.
Stropiți amestecul de zahăr brun uniform peste Napoleoni.
Presărați fiecare porție cu 1 linguriță de nuci.