Napi prăjiți cu unt de miere este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 189 calorii. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil. Mergeți la magazin și ridicați unt, piper, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 34%. Rețete similare sunt Napi și pere prăjite cu rozmarin-burniță de miere, Napi prăjiți cu unt Miso și ouă prăjite, și Napi Glazurați Cu Miere.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Puneți untul și mierea într-o cană de măsurare din sticlă. Cuptor cu microunde la maxim 40 până la 45 de secunde sau până la topire. Se amestecă până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuptor Cu Microunde
3
Așezați napii pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu; se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Nap
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Foaie De Copt
4
Stropiți cu amestec de unt, aruncând pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
5
Coaceți la 400 timp de 30 până la 35 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Transferați napii într-un castron de servire; turnați orice lichid acumulat peste napi. Aruncați napii cu pătrunjel.