Napii prăjiți la tigaie cu Mac și boia ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 195 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de unt, napi, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, lacto ovo vegetarian, primar și prietenos cu fodmap dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Napi Cu Semințe De Mac Glazurate, Napi fierți cu pesmet din semințe de Mac, și pui parmezan cu o singură tigaie cu napi și sparanghel.
Instrucțiuni
1
Condimentați napii cu sare și piper. Într-o tigaie mare rezistentă la cuptor, încălziți untul până începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Nap
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Adăugați napi și aruncați pentru a acoperi bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nap
3
Se adaugă semințele de Mac și se sotează până se rumenesc deschis, aproximativ 8 până la 9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Mac
4
Adăugați paprika și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
5
Adăugați oțet și gătiți până se evaporă, 4 până la 5 minute, scoateți-l de pe foc și serviți.