Napa Valley Pumn De Iarnă
Napa Valley Winter Punch ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 447 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 2,99 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână bețișoare lungi de scorțișoară, suc de lămâie, ROM charbay și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Iarna. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Încercați Napa Valley Pumn De Iarnă, Ceai Cu Gheață Din Valea Napa, și Napa Valley Mojito pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați scorțișoară și nucșoară într-o pungă de plastic resigilabilă; crăpați în bucăți folosind ciocan sau sucitor.
Transferați la râșnița de condimente.
Adăugați ienibahar; se amestecă cu pulbere grosieră.
Transferați 1 lingură într-un vas superficial; se amestecă în 1/3 cană de zahăr. Puneți deoparte zahărul condimentat.
Se amestecă pulberea de condimente rămasă într-o cratiță medie la foc mediu-mare până abia începe să fumeze, aproximativ 2 minute.
Se ia de pe foc. Se răcește 5 minute. Repetați procesul de încălzire și răcire de încă 3 ori până când condimentele sunt foarte parfumate, dar nu arse.
Adăugați sirop; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 5 minute. Tulpina prin sită în castron. Mișto.
Se amestecă 3/4 cană de sirop de condimente, rom, suc de lămâie, suc de portocale și amare în punch bowl.
Adăugați felii de gheață și citrice. Frecați 1 felie de portocală în jurul marginii a 8 pahare pentru a umezi; scufundați paharele în zahăr condimentat.
Așezați paharele în jurul bolului cu pumn.