Napa Valley Cabernet Burgers ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 1102 calorii, 38g de proteine, și 84G de grăsime pe porție. Pentru $ 4.89 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 73 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei vegetal, unt, focaccia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Napa Valley Cabernet Burgers, Burgeri Afumați Cu Busuioc Din Napa Valley, și Napa Valley Mojito.
Instrucțiuni
1
Se fierbe vinul și șalotele într-o cratiță medie până se reduce la 3/4 cană, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați 1 lingură de unt și zahăr brun; bateți până când untul se topește și zahărul se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Căpșuni La Picior
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Se ia de pe foc.
4
Se amestecă restul de 8 linguri de unt și rozmarin într-un castron mic. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Căpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
5
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
6
Se amestecă carnea de vită, sarea, piperul și 1/4 cană amestec de vin-șalotă în castron. Formați carnea în patru pătrate sau runde de 5 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
7
Periați grătarul cu ulei. Burgeri la grătar până se rumenesc pe fund, aproximativ 3 minute. Întoarceți burgerii și periați cu amestec de vin-șalotă. Continuați să grătați burgerii până când sunt fierți până la coacerea dorită, întorcându-vă și perindând ocazional cu amestec de vin-șalotă, cu aproximativ 4 minute mai mult pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Presărați brânză după ultima tură și grătiți până se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
9
Întindeți părțile tăiate de pâine cu unt de rozmarin. Grătar, tăiat cu fața în jos, până devine auriu, aproximativ 2 minute. Aranjați pâinea, cu partea la grătar în sus, pe farfurii. Jumătăți de jos de sus cu burgeri, apoi roșii și rucola. Acoperiți cu jumătăți superioare de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Piept De Pui La Rotisor
Căpșuni La Picior
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele