Nana piure de nap
Napul piure al Nanei ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 114 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână cartofi, zahăr, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Cartofi Piure De Cartofi, Piure de cartofi și nap gratinat, și Piure de Rutabaga (Nap galben sau suedez) și cartof pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Puneți Napul și cartofii într-o oală mare cu suficientă apă pentru a acoperi și aduceți la fierbere. Gatiti 25-30 de minute, pana se inmoaie.
Se ia de pe foc și se scurge.
Se amestecă laptele, 2 linguri de unt și zahărul cu Napul și cartofii. Se condimentează cu sare și piper. Mash până ușor cocoloase.
Transferați amestecul de nap într-un vas mic de copt. Punctați cu untul rămas. Acoperiți ușor și coaceți 15 minute în cuptorul preîncălzit.
Scoateți capacul și continuați să coaceți aproximativ 8 minute, până se rumenesc ușor.