Nachos De Pui Cu Brânză
Nachos de pui cu brânză este un fără gluten hor d ' oeuvre. O porție conține 395 calorii, 22g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. dacă aveți la îndemână frunze de coriandru și ceapă verde, ardei gras portocaliu, chipsuri de tortilla de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Nachos De Pui Cu Brânză, Nachos Ușor De Brânză, și Cheesy Cârnați Nachos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°. tapetați foaia de biscuiți cu folie. Aranjați chips-uri tortilla pe foaie cookie, se suprapun ușor.
În tigaie de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu. Gatiti ardeiul gras in ulei 3-4 minute sau pana se inmoaie.
Adăugați untul și usturoiul, amestecând până se topește untul.
Adăugați pui. Gatiti 2 minute sau pana se incalzeste bine.
Se ia de pe foc; se amestecă fasolea. Dacă doriți, condimentați după gust cu sare și piper.
Puneți amestecul de pui peste chipsuri.
Coaceți aproximativ 4 minute sau până când brânza este topită.
Se presară coriandru și ceapă.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Dragonette beciurile Sta. Rita Hills Pinot Noir. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.
![Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.