Naan La Grătar
Naan la grătar ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 34 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 249 calorii. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați făină de pâine, zahăr, sare de sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Pizza Caprese Naan La Grătar, Tex Mex Brânză La Grătar Naan Pâine, și Naan umplut la grătar cu usturoi Scape Chutney pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați făina, drojdia, sarea și zahărul în vasul unui mixer și bateți până se combină.
Adăugați iaurt și frământați cu cârlig de aluat la viteză mică până când aluatul se reunește într-o bilă netedă. Aluatul trebuie să se lipească ușor de fundul vasului pe măsură ce frământă (adăugați puțin mai mult iaurt sau lapte, după cum este necesar). Continuați să frământați timp de 5 minute. Acoperiți bine cu folie de plastic și lăsați să crească la temperatura camerei până când volumul se dublează aproximativ, aproximativ 2 ore.
Întoarceți aluatul pe suprafața de lucru înmuiată. Folosind un răzuitor de bancă sau un cuțit, tăiați aluatul în 12 bucăți uniforme.
Rulați fiecare bucată într-o bilă, apoi așezați-o pe o suprafață bine făinată (lăsând câțiva centimetri de spațiu între fiecare) și acoperiți-o cu o cârpă făinoasă. Alternativ, așezați fiecare bilă de aluat într-un recipient de delicatese acoperit individual. Lăsați aluatul să crească la temperatura camerei până la dublarea volumului, aproximativ 2 ore.
Aprindeți un coș mare plin de cărbuni (aproximativ 5 litri de cărbuni) și întindeți uniform pe jumătate din grătar. Puneți grătarele la loc, acoperiți și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Răzuiți grătarele de grătar curățați cu o perie.
Lucrând cu două până la trei bile de aluat odată, întindeți-vă cu mâinile într-un alungit de aproximativ 10 inci lungime și 6 inci lățime (puteți folosi și un sucitor pentru aceasta). Odată ce aveți două sau trei bucăți întinse, așezați-le pe grătarul de deasupra cărbunilor. Gatiti fara sa va miscati pana cand partea de jos este carbonizata in pete si maro auriu deschis. Întoarceți cu o spatulă mare, pizza pell sau cu clești și gătiți până când a doua parte este carbonizată și rumenită.
Scoateți naan de pe grătar și periați imediat cu unt topit.
Transferați naanul pe o farfurie mare și acoperiți-l cu un prosop curat în timp ce gătiți pâinea rămasă.