Naan La Grătar

Naan La Grătar
Naan la grătar ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 34 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 249 calorii. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați făină de pâine, zahăr, sare de sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Pizza Caprese Naan La Grătar, Tex Mex Brânză La Grătar Naan Pâine, și Naan umplut la grătar cu usturoi Scape Chutney pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați făina, drojdia, sarea și zahărul în vasul unui mixer și bateți până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați iaurt și frământați cu cârlig de aluat la viteză mică până când aluatul se reunește într-o bilă netedă. Aluatul trebuie să se lipească ușor de fundul vasului pe măsură ce frământă (adăugați puțin mai mult iaurt sau lapte, după cum este necesar). Continuați să frământați timp de 5 minute. Acoperiți bine cu folie de plastic și lăsați să crească la temperatura camerei până când volumul se dublează aproximativ, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Întoarceți aluatul pe suprafața de lucru înmuiată. Folosind un răzuitor de bancă sau un cuțit, tăiați aluatul în 12 bucăți uniforme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Răzuitor De AluatRăzuitor De Aluat
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Rulați fiecare bucată într-o bilă, apoi așezați-o pe o suprafață bine făinată (lăsând câțiva centimetri de spațiu între fiecare) și acoperiți-o cu o cârpă făinoasă. Alternativ, așezați fiecare bilă de aluat într-un recipient de delicatese acoperit individual. Lăsați aluatul să crească la temperatura camerei până la dublarea volumului, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Aprindeți un coș mare plin de cărbuni (aproximativ 5 litri de cărbuni) și întindeți uniform pe jumătate din grătar. Puneți grătarele la loc, acoperiți și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Răzuiți grătarele de grătar curățați cu o perie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Lucrând cu două până la trei bile de aluat odată, întindeți-vă cu mâinile într-un alungit de aproximativ 10 inci lungime și 6 inci lățime (puteți folosi și un sucitor pentru aceasta). Odată ce aveți două sau trei bucăți întinse, așezați-le pe grătarul de deasupra cărbunilor. Gatiti fara sa va miscati pana cand partea de jos este carbonizata in pete si maro auriu deschis. Întoarceți cu o spatulă mare, pizza pell sau cu clești și gătiți până când a doua parte este carbonizată și rumenită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
7
Scoateți naan de pe grătar și periați imediat cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
NaanNaan
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Transferați naanul pe o farfurie mare și acoperiți-l cu un prosop curat în timp ce gătiți pâinea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
NaanNaan
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Puteți încerca Pratsch organic Gruner Veltliner (1 litru). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Pratsch Organic Gruner Veltliner (1 Litru)
Pratsch Organic Gruner Veltliner (1 Litru)
100% Certificat Organic Gruner Veltliner. Acest vin este pe bază de plante, proaspăt și picant, cu note de piper alb, măr și citrice pe gust.
DificultateExpert
Gata În6 hrs
Porții12
Scor De Sănătate1
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista