Măsline Prăjite Italiene
Măslinele prăjite italiene ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 132 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de brânză ricotta, cimbru, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Maslinele Italiene Saut, Pui cu capere și măsline italiene, și Salată de pâine italiană cu măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: o pungă de patiserie, un vârf simplu cu deschidere de 1/4 inch
Într-un castron mic, combinați brânzeturile, cimbrul și coaja de lămâie.
Puneți amestecul de brânză în punga de patiserie. Introduceți amestecul de brânză în fiecare măslin.
Așezați făina într-un castron mic.
Turnați oul bătut într-un alt bol mic și firimiturile de pâine într-un al treilea bol mic. Dragează măslinele din făină. Folosind o lingură pliată, scoateți măslinele și puneți-le în castron cu oul bătut. Înveliți măslinele cu oul și transferați-le în vasul cu pesmet. Înveliți măslinele cu firimiturile de pâine.
Într-o cratiță mare cu fund greu, turnați suficient ulei pentru a umple tigaia aproximativ 1/3A drumului.
Se încălzește la foc mediu până când un termometru pentru prăjit adânc introdus în ulei atinge 350 de grade F. (Dacă nu aveți un termometru, un cub de pâine se va rumeni în câteva minute.) Prăjiți măslinele, în loturi, timp de 30 până la 45 de secunde până se rumenesc.
Scurgeți măslinele prăjite pe prosoape de hârtie. Se răcește timp de 5 minute.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe.
![Născut în podgoria]()
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.S.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle de acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto
Born in the vineyard “Il Poggio” (5.5 Ha, 310 metres a.s.l.) from which in 1962, it took its name: it is the first Chianti Classico Cru. Made of 90% Sangiovese and from 7% Canaiolo and 3% Colorino, it ages for 20 months in French oak barrels. Today it represents the most prestigious product of the company, appreciated all over the world. It is produced only in the best vintages. The company has chosen to keep a considerable quantity of bottles of this wine in the cellar being the permanent archives, able to tell the history of Castello di Monsanto