Măsline Kalamata și roșii uscate la soare pe cremă de brânză

Măsline Kalamata și roșii uscate la soare pe cremă de brânză
Măslinele Kalamatan și roșiile uscate la soare pe cremă de brânză ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 150 de calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Dacă aveți la îndemână ulei din roșii uscate la soare, frunze de busuioc, măsline kalamatan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Dovlecei de spaghete grecești cu pui, spanac, măsline Kalamatan și roșii uscate la soare, Salată de cartofi cu roșii uscate la soare, măsline Kalamatan și praz caramelizat și rampe, și Piept de pui umplut cu cuscus cu Feta, roșii uscate la soare și măsline Kalamatan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați împreună toate ingredientele, cu excepția cremei de brânză, a frunzelor suplimentare de busuioc și a biscuiților.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc ProaspătBusuioc Proaspăt
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Pentru LegarePentru Legare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Pentru a servi, așezați crema de brânză înmuiată pe platoul de servire. Folosind spatula de metal mic, răspândirea crema de branza in Runda de 8 inch. Puneți amestecul de măsline peste brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
BrânzăBrânză
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
MăslineMăsline
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
3
Serviți cu biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista