Măsline Kalamata, roșii și brânză topită
Se topește măsline, roșii și brânză Kalamatan durează aproximativ 55 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 474 de calorii, 18 g de proteine și 13 g de grăsimi. Pentru 1,64 USD per porție, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 25 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal la preț rezonabil. Mergeți la magazin și cumpărați măsline kalamatan, ceapă, paste rotini și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 88%. Acest scor este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pesto de roșii uscate și măsline Kalamatan, pepene verde, roșii și salată de măsline Kalamatan și paste cu măsline Kalamatan, roșii și capere {20 de minute.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați pastele, gătiți timp de 8 până la 10 minute, până când sunt al dente și scurgeți.
Încinge uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu.
Căleți ceapa, jalapeno și ardeiul verde până când ceapa devine moale și translucidă. Se amestecă roșiile, vinul și măslinele kalamata. Se fierbe 15 minute. Se amestecă pastele cu sos până când sunt acoperite uniform.
Se toarnă într-o tavă de copt de 9 x 13 inci.
Se presară cu brânză feta și brânză Cheddar.
Coaceți 5 minute în cuptorul preîncălzit. Setați cuptorul la setarea broiler. Se prăjește timp de 5 minute sau până când blatul devine maro auriu și spumant.