Măr-Ghimbir Crocant
Apple-Ginger Crisp ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 258 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de făină universală, zahăr brun, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Smoothie Crocant Cu Ghimbir De Mere, Ginger Snap Apple Crisp, și Măr, Curmale Și Ghimbir Crocant.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 191° (190C).
Combinați merele, ghimbirul și sucul de lămâie într-un vas de copt pătrat de 6 căni și aruncați.
Pentru a face toppingul, combinați făina și untul într-un bol mare de amestecare și frecați untul cu vârful degetelor până când amestecul este combinat. Lucrați în zahăr și ovăz. Amestecul trebuie să rămână aglomerat.
Zdrobiți toppingul peste mere. Apăsați ușor toppingul în jos pentru a-l nivela.
Coaceți timp de 45 de minute, până devin aurii și crocante.
Se servește fierbinte, cald sau rece.
Crumble de mere și mure: înlocuiți 1 dintre mere cu 7 oz (200g) mure.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;