Măr Copt Umplut Cu Stafide
Marul copt umplut cu stafide ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 1. O porție conține 256 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară, sirop de arțar, afine și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Măr Copt Umplut Cu Curmale, Compot de mere și stafide la cuptor, și Umplutură De Mere-Stafide La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați stafidele într-un vas termorezistent și turnați apă clocotită peste ele. Lăsați-le să se înmoaie până când sunt pline (timpul va depinde de vârsta stafidelor dvs.) și rămâneți în lichid înmuiat până când sunteți gata să gătiți. Spălați un măr și îndepărtați cea mai mare parte a miezului, lăsând aproximativ 1/4 inch în partea de jos.
Îndepărtați o bandă subțire de coajă din jurul cavității.
Așezați mărul într-un vas sau vas de copt adânc, sigur pentru cuptorul cu microunde.
Presărați interiorul cu puțină scorțișoară și umpleți cu stafide scurse.
Se toarnă o linguriță de apă înmuiată peste stafide și se strecoară siropul peste stafide și deasupra mărului. Cuptor cu microunde, neacoperit, la putere mare până când mărul este fraged, 3-5 minute, testând cu furculița după 3 minute. Se lasă să se răcească timp de 5 minute înainte de servire. (Atenție: în interior poate fi foarte fierbinte, așa că lăsați-le să se răcească înainte de a mânca.)