Mănâncă pentru opt dolari: salată Farro și conopidă cu coacăze
Mănâncă pentru opt dolari: Farro și salata de conopidă cu coacăze ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 339 calorii, 9g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.24 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de frunze de cimbru culese, sare kosher, farro și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Încercați Mănâncă pentru opt dolari: salată Farro, Salată de conopidă curry cu coacăze și nuci de pin, și Farro Și Salată De Conopidă Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Așezați farro într-un castron mediu și acoperiți cu apă rece.
Lăsați să stea 25 de minute.
Se scurge și se adaugă farro și sare de linguriță de linguriță în cratița medie.
Adăugați stoc și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți la foc mic și gătiți până când cerealele sunt fragede și lichidul este absorbit în cea mai mare parte, aproximativ 25 de minute. Creșteți căldura la mare și gătiți, amestecând constant, până când cea mai mare parte a lichidului rămas s-a evaporat, 2 până la 5 minute. Pune deoparte.
Între timp, aruncați floretele de conopidă într-un bol mediu de amestecare cu 2 linguri de ulei de măsline sare de linguriță. Întoarceți-vă pe o foaie de copt tapetată cu pergament și prăjiți până se rumenesc și crocant, amestecând o dată la mijloc, 20-30 de minute în total.
Adăugați conopidă la farro împreună cu oțet, coacăze și zahăr. Se condimentează cu sare.
Se servește cald sau la temperatura camerei.