Mănâncă pentru opt dolari: Pastina de ceapă franceză
Rețeta mănâncă pentru opt dolari: Pastina de ceapă franceză ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Acest fel principal are 722 calorii, 29G de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 2,79 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână acini di pepe, bulion de vită, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 32 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Mănâncă pentru opt dolari: supă de ceapă franceză, Mănâncă pentru opt dolari: Pizza Mozzarella afumată cu Radicchio și gem de ceapă, și Supa de ceapă franceză a acoperit pizza și salată de pâine franceză cu vinetă Dijon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti ceapa in ulei intr-o cratita mare, adanca, amestecand ocazional, pana cand ceapa este foarte moale si are o culoare maro intens, 25-30 de minute. Pe măsură ce ceapa se gătește, pot începe să se lipească de fundul tigaiei; ori de câte ori se întâmplă acest lucru, deglazați cu o cantitate mică de apă rece, răzuind cu lingura de lemn pentru a dizolva bucățile maro.
Scoateți aproximativ 1/4 din ceapă din tigaie, rezervând pentru garnitură. Se condimentează cu sare și piper și se acoperă pentru a se încălzi.
Presărați făină peste ceapa din oală, amestecând pentru a încorpora.
Adăugați bulion de vită și cimbru uscat și dați la fiert. Coborâți la foc mic, reglați condimentul și adăugați paste. Acoperiți tigaia și fierbeți, în funcție de tipul de paste, timp de 6-9 minute sau până când pastele sunt al dente și cea mai mare parte a lichidului este absorbită. Se amestecă o dată sau de două ori în timpul gătitului pentru a preveni lipirea.
Scoateți pastele de pe foc și amestecați parmezanul mărunțit. Reglați condimentul dacă este necesar. Pentru a servi, acoperiți cu ceapă rezervată și parmezan crocant.
Încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu-mic.
Presărați o mână mică (aproximativ 1 1/2 linguri) de parmezan ras în tigaie pentru a forma un cerc de aproximativ 3 inci în diametru. Gatiti pana cand branza se topeste oarecum si incepe sa capete culoare, 1-2 minute. Folosind o spatulă, slăbiți ușor brânza și răsturnați, gătind încă 30 de secunde.
Așezați pe prosoape de hârtie pentru a se răci sau, pentru o formă curbată, drapați imediat peste un sucitor sau altă suprafață cilindrică.
Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă
Franceza funcționează foarte bine cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Chateau Bellevue Peycharneau Bordeaux Superieur cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Chateau Bellevue Peycharneau Bordeaux Superieur]()
Chateau Bellevue Peycharneau Bordeaux Superieur
Un rubin frumos, strălucitor și elegant ??culoare. Nas bogat și puternic de fructe roșii, cu vanilie și note prăjite. Delicat la gust, lemnos, cu arome de lemn dulce și fructe roșii, condimentat fin, cu un finisaj lung și tanic.