Mănâncă pentru opt dolari: friptură cu umeraș fript
Mănâncă pentru opt dolari: friptura cuier fript ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 91G de proteine, 114g de grăsime, și un total de 1389 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 10,8 USD pe porție. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de oțet de vin, listă de cumpărături: friptură cu umeraș, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este extraordinar. Încercați Sos ușor de friptură cu friptură cu cuier ars, Friptură De Umeraș Cu Șalotă, și Friptură Cu Umeraș Cu Șase Condimente pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Cu până la o zi, dar cu cel puțin 4 ore înainte, marinați friptura în ulei, oțet, sare și piper. Multor oameni le place să facă acest lucru într-o pungă de plastic resigilabilă, dar eu sunt zgârcit cu pungi și așa că folosesc în schimb un fel de mâncare. Lăsați friptura de marinare la frigider și întoarceți-o din când în când.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 Cm
2
Preîncălziți broilerul și pregătiți un raft la doar câțiva centimetri distanță de sursa de căldură. Tapetați o foaie de copt cu margini cu folie de aluminiu. Țineți friptura peste vasul de marinare și ștergeți excesul de marinată cu mâna; pur și simplu nu doriți să înoate în ulei, deci nu trebuie să o uscați complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
3
Așezați friptura pe foaia de copt căptușită și fierbeți 4 minute pe fiecare parte. Lăsați friptura să se odihnească în timp ce pregătiți restul cinei și apoi feliați foarte subțire peste Bob.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Flora Springs Napa Valley Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.