Mănâncă pentru opt dolari: castron de orez cu friptură de flanc marinată Miso

Mănâncă pentru opt dolari: castron de orez cu friptură flanc Miso-marinat este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 2 porții cu 488 calorii, 38g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $3.49 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. 129 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, miere, friptură de flanc și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de struguri, puteți urma acest fel principal cu Crumble De Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este remarcabil. Încercați Friptură De Flanc Cu Ponzu Și Unt Miso, Friptură de flanc Wasabi și cartofi glazurați Miso, și Friptură De Flanc Marinată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați miso, 1 lingură mirin, oțet de vin de orez, 2 lingurițe de sos de soia, usturoi, ulei de susan și un vârf de sare într-un castron mic nereactiv. Înveliți friptura în această marinată, răsturnând pentru a obține ambele părți. Acoperiți bine cu folie de plastic și dați-l la frigider timp de cel puțin 2 ore și până la
Scoateți din frigider cu 30 de minute înainte de gătit.
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Tăiați morcovii în scânduri de aproximativ 3 inci lungime și grosime de cca.
Puneți-le într-un castron cu 2 lingurițe de ulei de struguri, 1 linguriță mirin, 1 linguriță sos de soia și miere, plus un vârf de sare. Aruncați pentru a combina, apoi întindeți pe o foaie de copt tapetată cu pergament și coaceți pe partea superioară a cuptorului timp de 20 de minute, până când morcovii sunt moi și rumeniți pe fund.
Încălziți o tigaie din fontă la foc mediu-mare timp de 5 minute.
Se toarnă restul de 2 lingurițe de ulei de semințe de struguri și se înclină tigaia pentru a se răspândi uniform.
Așezați friptura în tigaie și gătiți timp de 5-6 minute, apoi răsturnați și continuați să gătiți până când termometrul de citire instantanee înregistrează 130 F când este introdus în centru pentru mediu rar, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Scoateți friptura pe o farfurie și cortați-o ușor cu folie.
Se lasă să se odihnească 5 minute.
Transferați friptura pe o placă de tăiat și tăiați-o în felii groase de gros pe Bob.
Fil două boluri cu orez și aranjați scândurile de morcov deasupra fiecărui bol. Stivați jumătate din feliile de friptură deasupra morcovilor și lingurați orice suc care este adunat pe farfuria de deasupra.
Se presară cu semințe de susan, dacă se utilizează.