Mănâncă mai multe fructe și legume la Summit-ul Dole Blogger

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați să mâncați mai multe fructe și legume la Summit-ul Dole Blogger. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 160 de calorii. Pentru $3.37 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Un amestec de căpșuni dole, vanilie, margarină fără grăsimi trans și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Conservă fructe și legume și salată de castraveți de roșii, Fructe și legume prăjite de iarnă cu terci Farro, și Friptură de porc umplută cu fructe și legume picante.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. topiți margarina în cuptor cu microunde la putere redusă.
Adăugați vanilia, zahărul brun și oțetul balsamic, bateți până se omogenizează. Aruncați cu fructe de pădure pentru a acoperi.
Așezați fructele de pădure în vasul de copt de 9x13 inch și prăjiți la cuptor 12-15 minute.
Se servește cald cu fulgi de ovăz.