Mănunchiuri de prosciutto de sparanghel cu rucola

Mănunchiuri de prosciutto de sparanghel cu rucola
Sparanghel Prosciutto pachete cu rucola ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 55 calorii. Această rețetă fără gluten și primară servește 25 și costă 44 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de rucola, prosciutto, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 29 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Mănunchiuri de nectarină, Prosciutto și Rucola, Mănunchiuri De Sparanghel Cu Prosciutto Și Brânză De Capră, și Pachete De Prosciutto De Sparanghel Cu Sos De Roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Stropiți 1 lingură de ulei de măsline și oțet peste sparanghel; aruncați ușor pentru a acoperi. Se condimentează cu sare de mare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
3
Sparanghel la grătar, neacoperit, la foc mediu-mare, întorcându-se des, 4 minute sau până când sulițele sunt fragede, devin verde strălucitor și încep să se încarce ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Scoateți din grătar și lăsați-l deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Aruncați rucola cu restul de 1 lingură de ulei de măsline, suc de lămâie și brânză rasă. Se condimentează cu sare de mare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
6
Așezați 4 felii de prosciutto plat pe o suprafață de lucru și acoperiți fiecare cu 2 sulițe de sparanghel, 4 până la 5 frunze de rucola și 1 felie de pecorino; rulați într-o spirală, lăsând sulițe și vârfuri de rucola. Repetați procedura cu ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
ProsciuttoProsciutto
PecorinoPecorino
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
DificultateGreu
Gata În29 m.
Porții25
Scor De Sănătate7
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista