Mănunchiuri de prosciutto de sparanghel cu rucola
Sparanghel Prosciutto pachete cu rucola ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 55 calorii. Această rețetă fără gluten și primară servește 25 și costă 44 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de rucola, prosciutto, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 29 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Mănunchiuri de nectarină, Prosciutto și Rucola, Mănunchiuri De Sparanghel Cu Prosciutto Și Brânză De Capră, și Pachete De Prosciutto De Sparanghel Cu Sos De Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Stropiți 1 lingură de ulei de măsline și oțet peste sparanghel; aruncați ușor pentru a acoperi. Se condimentează cu sare de mare și piper.
Sparanghel la grătar, neacoperit, la foc mediu-mare, întorcându-se des, 4 minute sau până când sulițele sunt fragede, devin verde strălucitor și încep să se încarce ușor.
Scoateți din grătar și lăsați-l deoparte.
Aruncați rucola cu restul de 1 lingură de ulei de măsline, suc de lămâie și brânză rasă. Se condimentează cu sare de mare și piper.
Așezați 4 felii de prosciutto plat pe o suprafață de lucru și acoperiți fiecare cu 2 sulițe de sparanghel, 4 până la 5 frunze de rucola și 1 felie de pecorino; rulați într-o spirală, lăsând sulițe și vârfuri de rucola. Repetați procedura cu ingredientele rămase.