Mămăligă și tartele de pui
Polentan și Tartlets de pui este un fără gluten hor d ' oeuvre. O porție conține 598 calorii, 19g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,48 USD pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți la îndemână mămăligă instantanee, piper, afine și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Tartule de pui de hrean, Tartele de pui și orez curry, și tartule de pâine, tartule de pâine rapidă cu brânză de cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: 2-inch diametru dantelate cookie cutter
Pentru tartule: Faceți polenta conform instrucțiunilor pachetului. Chiar înainte ca polenta să se îngroașe, adăugați smântâna, sarea și piperul.
Turnați polenta pe o foaie de copt unsă, cu margini. Puneți deoparte să se răcească și să se întărească, aproximativ 30 de minute.
Pentru topping: într-un castron mediu, combinați puiul, pesto-ul, sarea și piperul. Se amestecă pentru a combina.
Pentru asamblare: folosind un tăietor de prăjituri cu diametrul de 2 inci, tăiați polenta în forme de tartlet, aproximativ 24, și așezați-le pe un platou de servire. Topiți fiecare tartlet polenta cu o lingură de pui. Puneți puiul cu câteva afine uscate.