Mămăligă la cuptor cu cârnați și sos de roșii-ardei

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Mămăliga coaptă cu cârnați și sos de roșii-ardei. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 605 calorii, 25g de proteine, și 42G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 2,99 USD pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați cârnați în vrac, oregano, ardei gras portocaliu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Chiftele coapte în sos de roșii pe mămăligă, Cartofi prajiti cu mamaliga la cuptor cu sos de rosii cu usturoi, și Sos de roșii cu cârnați și ardei roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul la mare.
Se încălzește 3 linguri. ulei într-un 2-la 3-qt. cratița se pune la foc mediu, apoi se adaugă roșiile și oregano și se fierbe, neacoperite, timp de 15 minute.
Între timp, într-o tigaie mare, încălziți 1 lingură. ulei la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa, ardeiul gras, usturoiul, sarea, piperul și fulgii de chile și amestecați pentru a combina. Acoperiți tigaia, reduceți focul la mediu și gătiți până când legumele se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați cârnați, amestecând și rupându-l în bucăți mici cu o lingură de lemn pe măsură ce se întărește, aproximativ 5 minute. Acoperiți tigaia și gătiți până când legumele sunt fragede și cârnații sunt fierți, încă 5 până la 8 minute.
Adăugați sosul de roșii și fierbeți 10 minute.
În timp ce sosul se gătește, se toarnă 1 1/2 lingură rămasă. ulei într - un 9-de 13-in. tava de copt și înclinați pentru a acoperi fundul.
Adăugați felii de mămăligă în tigaie și întoarceți-le pentru a acoperi cu ulei, apoi aranjați feliile pe lungime în 3 rânduri ușor suprapuse. Mamaliga se fierbe aproximativ 4 in. de la elementul de încălzire până la maro auriu și crocant, 10 până la 15 minute.
Se toarnă sosul peste mămăligă friptă, apoi se aranjează feliile de mozzarella deasupra. Se fierbe până când brânza se topește și începe să se rumenească, aproximativ 2 minute.
Lăsați să se răcească ușor înainte de servire.