Mămăligă cremoasă cu stafide și nuci de pin
Nevoie de un garnitură fără gluten? Polenta cremoasă cu stafide și nuci de pin ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 461 calorii, 11g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.08 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți parmezan, mămăligă, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Spanac cu nuci de pin și stafide, Spanac Cu Nuci De Pin Și Stafide, și Spanac cu nuci de pin și stafide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare, aduceți bulionul de pui și sarea la fiert la foc mediu. Treceți treptat în făina de porumb într-un flux constant lent. Lichidul va fi absorbit și făina de porumb se va bloca; nu te speria, doar bate prin ea. Coborâți focul și continuați să bateți până când polenta este groasă și netedă, aproximativ 20 de minute.
Adăugați smântâna și 2 linguri de unt; continuați să amestecați până când sunt încorporate și cremoase, aproximativ 5 minute; condimentează cu sare și piper.
Scoateți polenta de pe foc și turnați-o într-un vas mic de copt.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Puneți o tigaie mică la foc mediu și adăugați restul de 2 linguri de unt. Rotiți tigaia pe foc și gătiți untul până devine auriu și nuci, aproximativ 1 minut.
Adăugați stafidele și nucile de pin, aruncând pentru a acoperi untul brun.
Se toarnă stafidele și nucile de pin peste vârful mămăligii și se presară parmezanul.
Coaceți timp de 25 de minute și serviți.