Mămăligă brânză cu ragou de cârnați
Rețeta mămăligă brânză cu ragout de cârnați se poate face în aproximativ 35 de minute. Această rețetă servește 4 și costă 2,49 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 896 calorii, 40g de proteine, și 58G de grăsime pe porție. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Dacă aveți la îndemână roșii, ceapă, cârnați de porc și alte câteva ingrediente, o puteți face. 95 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Mămăligă-Ragut De Cârnați, Ragut de ciuperci sălbatice și păstârnac cu mămăligă brânză, și Rondele de mămăligă cu Ragou de cârnați.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o caserolă mare la foc mediu-mare și gătiți ceapa și usturoiul câteva minute. Amestecați cârnații, rupându-i în bucăți mici pe măsură ce mergeți și gătiți încă 8-9 minute. Se amestecă roșiile tocate, bulionul, pur și cea mai mare parte a rozmarinului. Aduceți la foc mic și gătiți încă 8-10 minute sau până când amestecul este îngroșat. Condimentează după gust.
Între timp, alcătuiește mămăliga urmând instrucțiunile ambalajului.
Se ia de pe foc și se amestecă brânza, cu puțin condiment. Lingurați mămăliga pe 4 farfurii, apoi acoperiți cu ragoul și o stropire de rozmarin rămas.