Mârâit De Afine

Mârâit De Afine
Nevoie de o garnitură vegetariană? Mârâitul de afine ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție conține 489 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,84 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână nucșoară măcinată, făină, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Mârâit De Afine, Mârâit De Afine, și Grunt de piersici și afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mediu, amestecați frecvent afine, 1/3 cană zahăr, melasă, coajă de lămâie, suc de lămâie, nucșoară, cuișoare și 1/2 cană apă până când amestecul ajunge la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți ușor până când boabele și-au eliberat sucurile și aromele sunt amestecate, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
MelasăMelasă
Fructe De PadureFructe De Padure
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
NucșoarăNucșoară
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Între timp, într-un castron mare, amestecați făina, praful de copt, sarea și restul de 1 lingură de zahăr. Cu degetele sau cu un blender de patiserie, frecați sau tăiați untul în amestecul de făină până se formează firimituri grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
3
Adăugați laptele și amestecați doar până când amestecul formează un aluat moale (nu amestecați prea mult).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
LapteLapte
4
Aruncați porții de 1/4 cană din aluat în amestecul de fructe care fierbe. Acoperiți tigaia și fierbeți până când o frigăruie de lemn introdusă în centrul găluștelor iese curată, aproximativ 15 minute. Lingurați găluștele calde și fructele în mod egal în patru boluri și stropiți porțiile cu smântână, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
AluatAluat
FructeFructe
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
FrigaruiFrigarui
BolBol
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista