My Boudin

My Boudin
Boudinul meu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 260 calorii, 24g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 1,3 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână pătrunjel, sare kosher, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma orezul alb gătit, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați My Boudin, Boudin, și Boudin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați carnea de porc, ficatul, legumele și condimentele într-un castron și marinați timp de 1 oră sau peste noapte, acoperite, la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
LegumeLegume
FicatFicat
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Așezați amestecul marinat într-o oală mare și acoperiți carnea cu apă (cu 1 până la 2 inci). Aduceți amestecul la fierbere, reduceți focul și fierbeți până când carnea este fragedă, aproximativ 1 oră și 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Scoateți vasul de pe foc și strecurați, rezervând lichidul. Lăsați amestecul să se răcească ușor, apoi puneți solidele printr-o mașină de tocat carne setată pe măcinare grosieră. (De asemenea, puteți tăia cu un cuțit dacă nu aveți o mașină de tocat carne, ceea ce fac de obicei oricum.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Masina De Tocat CarneMasina De Tocat Carne
CuțitCuțit
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Așezați carnea măcinată într-un castron mare. Folosind o lingură de lemn sau o spatulă de cauciuc, amestecați orezul fiert, pătrunjelul, ceapa verde și lichidul de gătit rezervat. Se amestecă energic timp de 5 minute. Când amestecul de boudin-orez este combinat pentru prima dată, arată foarte umed și este destul de picant. Nu vă faceți griji; după braconaj, orezul absoarbe excesul de umiditate și o mare parte din condiment. Textura umedă și condimentul suplimentar vă asigură că boudinul final va fi umed și plin de aromă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
Ceapa VerdeCeapa Verde
PătrunjelPătrunjel
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
BolBol
5
În acest moment puteți alimenta cârnații în carcase. Braconați ușor legăturile în apă fierbinte (care nu clocotește) timp de aproximativ 10 minute, apoi serviți. Alternativ, puteți folosi amestecul ca umplutură pentru pui sau îl puteți rula în "bile de boudin", dragați în pesmet și prăjiți în ulei fierbinte până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
UmpluturăUmplutură
Pui întregPui întreg
CârnațiCârnați
ApăApă
RolaRola
Ulei De GătitUlei De Gătit
1
Pentru a mânca boudin proaspăt, fierbinte, mușcați în legătură și folosiți dinții și degetele pentru a scoate ușor carnea din carcasa moale. (Carcasele sunt consumate numai atunci când boudinul este la grătar sau afumat și devin crocante.) De asemenea, puteți tăia boudinul și tachina carnea cu o furculiță, deși ustensilele nu sunt încurajate.Unii localnici mănâncă boudin cu o bucată de muștar creol, un strop de sirop de trestie, un rulou francez sau câțiva biscuiți. Dar majoritatea simt că, la fel ca câteva dintre celelalte plăceri ilicite ale vieții, se bucură cel mai bine în căldura momentului, mâncat direct din ambalaj, în timp ce stă în mașina cuiva. Aceasta nu este o regiune cunoscută pentru pretenția sa: se spune cu drag că o masă cu șapte feluri de Cajun este un kilogram de boudin și un pachet de șase bere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar CreolMuștar Creol
Rola FrancezăRola Franceză
Sirop De TrestieSirop De Trestie
Pentru LegarePentru Legare
BereBere
CarneCarne
2
Retipărit cu permisiunea de la Real Cajun de Donald Link cu Paula Disbrowe, 2009 Clarkson Potterdonald LINK este bucătarul-proprietar al Herbsaint și Cochon din New Orleans. A câștigat premiul James Beard pentru cel mai bun bucătar din regiunea de Sud în 2007.PAULA DISBROWE este autoarea cărții Cowgirl Cuisine și co-autoarea cărții Crescent City Cooking a lui Susan Spicer. Locuiește în Austin, Texas.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista