Muștar verde și fasole
Mustard Greens 'n Beans este o rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană, cu 6 porții. Această garnitură are 156 de calorii, 8 g de proteine și 5 g de grăsime per porție. Pentru 50 de cenți per porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 16 fani. Dacă aveți zahăr, pudră de muștar, fulgi de piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 98%, ceea ce este grozav. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum ce să faceți cu verdeața de muștar și o supă de pui de quinoa cu verdeață de muștar și turmeric, Tripa prăjită cu verdeață de muștar murată și fasole neagră fermentată și Verdele perfecte de sud , sfeclă, gură verde, muştar).
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez mare la foc mediu, încălziți uleiul de măsline; gătiți și amestecați ceapa și usturoiul până când ceapa este translucidă, aproximativ 5 minute.
Într-un castron, amestecați oțetul, apa, zahărul, muștarul uscat și fulgii de ardei roșu până când zahărul s-a dizolvat.
Puneți verdețurile de muștar în amestecul de ceapă și usturoi și turnați amestecul de oțet. Se amestecă, se acoperă cuptorul olandez și se aduce la fierbere. Fierbeți verdeața până când lichidul a fost absorbit, 5 până la 10 minute.
Se amestecă fasolea albă, se lasă să se încălzească și se condimentează după gust cu sare și piper negru.