Muștar Picant De Hrean
Muștarul picant de hrean este un fără gluten și vegan hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 60. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 5 calorii. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, semințe de muștar, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sos De Muștar-Hrean, Muștar German De Hrean, și Sos Ușor De Hrean-Muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În borcan mare, combinați toate ingredientele și 1/2 cană de apă și agitați bine. Acoperiți și refrigerați 48 de ore. În robotul de bucătărie, procesați amestecul până se omogenizează, aproximativ 2 minute. Împărțiți între borcane de zidărie sterilizate de 6 (4 uncii). Sigilați borcanele și păstrați-le într-un loc răcoros și întunecat timp de 2 săptămâni înainte de deschidere. (Muștarul poate fi consumat imediat, dar aromele nu vor fi avut șansa de a se contopi.)