Muștar Macrou

Muștar Macrou
Macroul de muștar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție conține 1674 calorii, 184g de proteine, și 95g de grăsime. Această rețetă servește 1. Pentru $13.13 pe portie, această rețetă acoperă 62% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare, muștar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare includ Muștar Macrou, Salată crocantă de macrou cu vinetă granulată-muștar, și Salată Afumată De Macrou, Castraveți Și Cartofi Cu Sos De Muștar.

Instrucțiuni

1
Oase și file de pește.Clătiți sub apă rece și uscați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OsOs
PeștePește
2
Așezați fileurile, cu pielea în jos pe o tigaie de carne unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
3
Combinați 1 lingură de unt topit, pătrunjel, sare și piper și periați bine peștele.Se fierbe la 2 până la 3 inci de la căldură aproximativ 5 minute. Nu te întoarce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PătrunjelPătrunjel
UntUnt
PeștePește
4
Se amestecă untul rămas cu muștar, mărar și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MuștarMuștar
UntUnt
MărarMărar
5
Se toarnă peste fileuri și se fierbe timp de 5 minute mai mult sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
6
Se servește garnisit cu felii de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Loveblock Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții1
Scor De Sănătate75
Revista