Mușețel Tequila Acru
Chamomile Tequila acru este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan băutură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 1023 calorii. Pentru $ 4.36 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 90 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână pliculețe de ceai de mușețel, pană de tei, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Lavanda-Mușețel Tequila, Tequila Cocktail: Picant Piersic Tequila Acru, și Căpșuni-Balsamic Tequila Acru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați apa și zahărul într-o cratiță mică la foc mare. Se amestecă pentru a dizolva zahărul și se aduce la fierbere. Scoateți imediat de pe foc și adăugați pungile de ceai de mușețel. Abrupt timp de 30 de minute, apoi scoateți ceaiul. Se răcește la temperatura camerei și se dă la frigider.
Așezați sarea într-o farfurie mică, superficială, într-un strat uniform. Umeziți marginea unui pahar coupe rulând o pană de var în jurul jantei. Scufundați paharul în sare și lăsați-l deoparte.
Combinați sucul de lămâie, tequila și siropul simplu de mușețel într-un agitator de cocktail. Umpleți cu gheață. Se agită până se răcește bine, aproximativ 15 secunde. Se strecoară în paharul coupe cu ramă de sare și se servește.