Mușcături De Somn Din Făină De Porumb
Rețeta mușcăturilor de somn din făină de porumb ar putea satisface pofta ta sudică în aproximativ 1 oră. Pentru $2.54 pe portie, veți obține un curs principal care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 29G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 321 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați lapte de unt, somn, sos fierbinte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina de porumb, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Făină De Porumb ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Somn Cu Crustă De Făină De Porumb, Somn Cu Crustă De Făină De Porumb, și Somn Cu Crustă De Făină De Porumb.
Instrucțiuni
Tăiați somnul în cuburi de 1 până la 1 inch. Într-un castron mare de mică adâncime sau într-o farfurie adâncă, amestecați cuburile de somn și Zara. Se da la frigider 30 de minute.
Într-un alt castron mare de mică adâncime sau farfurie de plăcintă, amestecați făina de porumb și sarea.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Bucată cu bucată, dragați cuburile de somn în făina de porumb și puneți-le în tigaie. Gatiti pana se rumenesc, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Transferați pe o foaie mare de copt și păstrați la cald într-un cuptor de 93°.
Când sunteți gata să treceți, acoperiți cu o furculiță de cocktail din bambus.
Se servește cu căni de sos fierbinte sau se adaugă un strop la fiecare mușcătură.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Somnul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.