Mușcături de pui și coriandru
Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 30 și costă 20 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 71 calorii. Dacă aveți la îndemână pui măcinat, ou, coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Mușcături de pui și coriandru, Mușcături de pepene verde cu Feta, spanac proaspăt și un coriandru-mentă P, și Salată de chimen și ouă de coriandru (Ensalada De Huevo con Comino y Cilantro) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună soia și oțetul într-un castron pentru scufundarea sosului.
Se amestecă puiul, oul, coriandrul, ceapa verde, uleiul de susan și sarea cu o furculiță până se omogenizează.
Întindeți amidonul de porumb într-o tigaie superficială. Cu mâinile umede formează amestecul de pui în bile de 1 inch, transferându-le în tava de copt așa cum s-a format. Spălați-vă și uscați-vă mâinile, apoi rulați ușor bilele în amidon de porumb până când sunt acoperite. (Bilele vor fi moi.)
Încălziți 1/4 cană de ulei vegetal într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți jumătate din bile, întorcându-se ocazional, până când sunt ferme și aurii (se vor aplatiza ușor), 2 până la 3 minute.
Transferați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Adăugați restul de 1/4 cană de ulei în tigaie și gătiți bilele rămase în același mod.
Serviți chiftele cu sos de scufundare.