Mușcături De Nucă De Ciocolată
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și hor d ' oeuvre prietenos cu fodmap? Mușcăturile de nucă de ciocolată ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 194 calorii. Această rețetă servește 30 și costă 51 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână sare, scorțișoară măcinată, făină de ovăz și alte câteva ingrediente, o puteți face. 10 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați mușcături vegane de nucă de ciocolată neagră, Brânză De Capră Mușcături De Fructe De Nucă, și Mușcături De Somon Cu Crustă De Nucă Cu Sos De Scufundare Cu Ghimbir De Caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. Înveliți 2 foi de copt cu spray de gătit sau tapetați cu hârtie pergament.
Amestecați nucile în robotul de bucătărie 30 de secunde sau până când sunt măcinate într-o masă fină.
Adăugați ulei de canola și amestecați încă 2 până la 3 minute sau până când amestecul are consistența untului natural de arahide, răzuind ocazional părțile robotului de bucătărie.
Bateți împreună zahărul brun și apa din cana de apă în cratiță mică și aduceți amestecul la fierbere.
Se toarnă amestecul de zahăr brun peste untul de nucă măcinat, se adaugă extract de vanilie și se amestecă până nu rămân bulgări.
Bateți împreună făina de ovăz, bicarbonatul de sodiu, sarea și scorțișoara într-un castron separat. Se amestecă amestecul de făină de ovăz în amestecul de nuci. Se răcește 10 minute. Îndoiți în ovăz, apoi chipsuri de ciocolată.
Formați aluatul de fursecuri în bile de 2 inci și așezați-le la distanță de 2 inci pe foile de copt pregătite. Aplatizați fursecurile cu fundul paharului de băut înmuiat în apă.
Coaceți 8 până la 10 minute sau până când prăjiturile încep să se rumenească și blaturile arată uscate. Se răcește 3 minute pe foi de copt, apoi se transferă pe grătar pentru a se răci complet.