Mușchiuleț de porc glazurat cu portocale și condimente italienești

Uită să ieși în oraș sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când ai poftă de mâncare mediteraneană. Încearcă să prepari acasă mușchiuleț de porc glazurat cu portocale și condimente italiene. O porție conține 285 de calorii , 32 g de proteine și 5 g de grăsimi . Pentru 1,43 USD per porție , această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este pentru 6 persoane. Dacă ai la îndemână concentrat de suc de portocale, zahăr, sare kosher și alte câteva ingrediente, o poți prepara. O persoană a preparat această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmezi o dietă fără gluten și fără lactate . De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 23 de minute . Funcționează bine ca fel principal la prețuri accesibile. Vă este oferită de Allrecipes. Cu un scor de 61% , acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Mușchiuleț de porc învelit în bacon glazurat cu arțar , Mușchiuleț de porc învelit în bacon și Deliciosul mușchiuleț de porc la cuptor cu ciuperci și salată de roșii .
Instrucțiuni
Dizolvați sarea și zahărul într-un litru de apă într-un bol.
Adăugați carnea și lăsați să stea 45 de minute. Clătiți, apoi uscați prin tamponare.
Între timp, într-o tigaie mică, reduceți concentratul de portocale la jumătate, la foc mic. Adăugați usturoiul și condimentele italiene.
Ungeți carnea de porc cu glazură și dați deoparte.
Fie faceți un foc de cărbune în jumătate din grătar, fie porniți arzătoarele grătarului pe gaz la putere maximă timp de 10 minute. Ungeți raftul fierbinte al grătarului cu o cârpă îmbibată cu ulei, folosind un clește.
Așezați mușchiulețele pe grătarul încins și închideți capacul; frigeți până se rumenesc bine, aproximativ 7 minute. Întoarceți carnea și închideți capacul; frigeți până se rumenește bine pe a doua parte, încă aproximativ 6 minute. Opriți grătarul pe gaz (sau mutați carnea pe partea mai rece a grătarului cu cărbune) și lăsați mușchiulețele acoperite până când temperatura internă atinge 63 de grade Celsius pe un termometru pentru carne, încă aproximativ 5 minute.