Mușchi Portobello și Burger de Pate
Mușchi Portobello și Pate Burger ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 869 calorii, 40g de proteine, și 55g de grăsime fiecare. Pentru $ 5.67 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Un amestec de ulei de măsline, unt, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, care este solid. Încercați Mușchi De Vită Și Tocană Portobello, Portobello Burger, și Burger De Ciuperci Portobello pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F. Ungeți un vas de copt din sticlă suficient de mare pentru a ține burgerii.
Presărați carnea cu sare și piper și formați-o în 4 patties.
Puneți-le în vasul de copt pregătit și coaceți până la fiert, 25 până la 30 de minute. Când s-au terminat, lăsați-le deoparte și păstrați-le la cald.
Adăugați un pic de vin în tigaie și răzuiți toate bucățile rumenite de pe fund. Pune deoparte.
În timp ce burgerii gătesc, topiți 2 linguri de unt într-o tigaie medie la foc mediu. Prăjiți ciupercile până când sunt doar fragede.
Scoateți din tigaie și păstrați la cald.
Adăugați șalotele în tigaie cu o altă lingură de unt și gătiți până se înmoaie.
Se toarnă vinul și se reduce la jumătate.
Se toarnă sucurile din vasul de copt și se reduce din nou. Se strecoară într-un ulcior mic și se menține cald, rezervând șalotele.
Puneți tigaia înapoi pe foc și topiți o lingură de unt.
Adăugați feliile de pate și gătiți până se încălzește, 1 până la 2 minute.
Adăugați restul de 2 linguri de unt într-o altă tigaie și prăjiți chiflele în sucurile de unt.
Pentru a construi burgerul, așezați un capac de ciuperci deasupra unui coc de burger. Puneți un burger deasupra, o lingură de șalotă rezervată și apoi o felie de pate.
Se toarnă o parte din reducerea vinului roșu peste tot și se acoperă cu chifla. Repetați cu burgerii rămași.
Se servește cu cartofi prăjiți la cuptor.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Cojiți cartofii și tăiați - i în fâșii de 1/2-pe 1/2-inch. Aruncați-le cu uleiul de măsline, condimentați cu sare și întindeți-le într-un singur strat pe o foaie de copt.
Coaceți, aruncând o dată sau de două ori, până se rumenesc și crocante, 25 până la 30 de minute.
Puneți cartofii prăjiți fierbinți într-un castron mare, stropiți cu ulei de trufe și condimentați cu sare. Aruncați bine pentru a acoperi și servi imediat.