Mușchi la grătar cu unt de hamsie-lămâie și Rabe de Broccoli

Nevoie de un fără gluten și Fel principal primar? Mușchi la grătar cu unt de hamsie-lămâie și Rabe de Broccoli ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 2,48 USD pe porție. O porție conține 236 calorii, 28G de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de suc de lămâie, sare kosher, ceapă pre și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Mușchi la grătar cu unt de hamsie-lămâie și Rabe de Broccoli, Rabe de Broccoli cu unt de lămâie, și Cina In Seara Asta: Broccoli Rabe Cu Unt De Lamaie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare; înveliți cu spray de gătit.
Presărați friptura cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Adăugați friptura în tigaie; gătiți timp de 3 minute pe fiecare parte.
Tăiați friptura peste cereale în felii subțiri.
Puneți untul într-un castron. Cuptor cu microunde la 10 secunde.
Adăugați 1/8 linguriță sare, 1/8 linguriță piper, 1/2 linguriță coajă, suc și pastă de hamsie; se amestecă până se combină. Pune deoparte.
Încălziți o tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa; sotati 2 minute.
Adăugați usturoiul și ardeiul roșu; sotati 30 de secunde. Se amestecă bulionul și rabe; se aduce la fierbere. Acoperiți și fierbeți 3 minute.
Se ia de pe foc; se amestecă coaja rămasă și sarea.
Locul 3 uncii friptură și 1/2 ceasca rabe pe fiecare din 4 plăci. Topiți fiecare friptură cu 1 1/2 lingurițe de unt.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Puteți încerca podgoriile de proveniență Napa Valley Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Napa Valley Merlot]()
Napa Valley Merlot
Merlotul nostru din 2006 nu este timid, cu nuanța sa profundă și întunecată de granat și aromele abundente de negru bogatcireșe, cassis și cuișoare. Taninurile abordabile, integrate, încadrează fructul întunecat Generosarome și acoperă palatul cu catifea moale. Finisajul lung, Fructat, dantelat cu condimente de toamnă,se termină cu un zing de afine plin de viață. "Acesta este un vin foarte elegant dintr-o epocă superbă. Iaasta, Miles!"râde vinificatorul Tom Rinaldi, cu o referire la filmul lateral.