Nevoie de un curs principal fără gluten, primar și דל פחמימות,? Filetul de vită cu reducere de prune Port-plajă ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 346 calorii, 19g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.73 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de jeleu de prune de plajă, șobolani, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Mușchi de vită cu reducere de prune Port-plajă, Fripturi de mușchi de vită cu reducere Port și brânză albastră, și Filet de vită amestecat cu boabe de piper cu reducere de șalot-Port.
Instrucțiuni
1
Înveliți ușor carnea de vită cu spray de gătit; presărați uniform pe toate părțile cu piper și 1 1/2 lingurițe de sare. Acoperiți ușor carnea de vită cu folie de plastic; lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
3
Încălziți o tigaie mare și grea la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați carnea de vită în tigaie; gătiți 2 minute pe toate părțile sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Așezați carnea de vită pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
6
Coaceți la 450 timp de 20 de minute sau până când un termometru înregistrează 128 sau până la gradul dorit de coacere.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
7
Scoateți din cuptor; lăsați să stea 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
8
Întoarceți tigaia la foc mediu-mare; adăugați șalotă și unt în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Gatiti 1 minut, amestecand constant. Se amestecă bulionul, portul, jeleul, oțetul, cimbrul și rozmarinul; aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce la 1 1/2 cani (aproximativ 17 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Port
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Se ia de pe foc; se amestecă restul de 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
10
Tăiați carnea de vită în cruce în 16 felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
11
Serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe