Mușchi de vită cu reducere de prune Port-plajă

Nevoie de un curs principal fără gluten, primar și דל פחמימות,? Filetul de vită cu reducere de prune Port-plajă ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 346 calorii, 19g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.73 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de jeleu de prune de plajă, șobolani, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Mușchi de vită cu reducere de prune Port-plajă, Fripturi de mușchi de vită cu reducere Port și brânză albastră, și Filet de vită amestecat cu boabe de piper cu reducere de șalot-Port.
Instrucțiuni
Înveliți ușor carnea de vită cu spray de gătit; presărați uniform pe toate părțile cu piper și 1 1/2 lingurițe de sare. Acoperiți ușor carnea de vită cu folie de plastic; lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 45
Încălziți o tigaie mare și grea la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați carnea de vită în tigaie; gătiți 2 minute pe toate părțile sau până se rumenesc.
Așezați carnea de vită pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 450 timp de 20 de minute sau până când un termometru înregistrează 128 sau până la gradul dorit de coacere.
Scoateți din cuptor; lăsați să stea 15 minute.
Întoarceți tigaia la foc mediu-mare; adăugați șalotă și unt în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Gatiti 1 minut, amestecand constant. Se amestecă bulionul, portul, jeleul, oțetul, cimbrul și rozmarinul; aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce la 1 1/2 cani (aproximativ 17 minute).
Se ia de pe foc; se amestecă restul de 1/4 linguriță de sare.
Tăiați carnea de vită în cruce în 16 felii.