Mușchi De Porc Cu Crustă De Muștar
Muștarul de porc cu crustă de muștar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 157 calorii. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de filet de porc, sare, pâine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 61%. Încercați Muschiulet De Porc Crusted Herb, Muschiulet De Porc Cu Crustă De Plante, și Muschiulet De Porc Crusted Herb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Așezați felie de pâine într-un procesor de alimente, și puls de 10 ori sau până când firimiturile grosiere măsoară 1/4 cană.
Combinați pesmetul, 1/4 cană de pătrunjel tocat, brânză și 2 lingurițe de cimbru într-un vas superficial.
Presărați carnea de porc cu sare și piper.
Combinați muștarul Dijon, semințele de fenicul și usturoiul într-un castron mic. Frecați carnea de porc cu amestec de muștar și dragă în amestec de pesmet.
Așezați carnea de porc pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 450 timp de 25 de minute sau până când un termometru înregistrează 160 (ușor roz).
Lăsați să stea 10 minute.
Tăiați transversal în felii groase de 1/4 inci.
Înlocuiți Parmigiano-Reggiano cu brânza Romano sau încercați muștar de miere în locul muștarului Dijon, dacă preferați.