Muștarul de porc cu crustă de muștar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 157 calorii. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de filet de porc, sare, pâine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 61%. Încercați Muschiulet De Porc Crusted Herb, Muschiulet De Porc Cu Crustă De Plante, și Muschiulet De Porc Crusted Herb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați felie de pâine într-un procesor de alimente, și puls de 10 ori sau până când firimiturile grosiere măsoară 1/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Combinați pesmetul, 1/4 cană de pătrunjel tocat, brânză și 2 lingurițe de cimbru într-un vas superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1/4 Cană De Grăsime De Porc
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4
Presărați carnea de porc cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Combinați muștarul Dijon, semințele de fenicul și usturoiul într-un castron mic. Frecați carnea de porc cu amestec de muștar și dragă în amestec de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel, Cu Os
Pesmet, Câteva Pumni
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Așezați carnea de porc pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Coaceți la 450 timp de 25 de minute sau până când un termometru înregistrează 160 (ușor roz).
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Lăsați să stea 10 minute.
9
Tăiați transversal în felii groase de 1/4 inci.
10
Înlocuiți Parmigiano-Reggiano cu brânza Romano sau încercați muștar de miere în locul muștarului Dijon, dacă preferați.