Must-face musaca
Rețeta must-face moussaka poate fi făcută în aproximativ 30 de minute. Pentru $2.43 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 502 calorii, 34G de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 4. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 389 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, roșii, iaurt grecesc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 93%. Rețete similare includ Cum se face o musaca sănătoasă cu un sos bechamel fără Gluten, Musaca, și Musaca.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la mare. Rumeniti carnea de vita intr-o tigaie adanca rezistenta la cuptor la foc mare timp de 5 minute. Între timp, înțepați vinetele cu o furculiță, apoi cuptorul cu microunde la mare timp de 3-5 minute până se înmoaie.
Amestecați iaurtul, oul și parmezanul împreună, apoi adăugați puțin condiment.
Se amestecă roșiile, purii și cartofii cu carnea de vită cu niște condimente și se încălzește. Neteziți suprafața amestecului de vită cu spatele unei linguri, apoi feliați vinetele fierte și aranjați deasupra.
Se toarnă amestecul de iaurt peste vinete, se netezește uniform, apoi se pune la grătar până când toppingul s-a întărit și a devenit auriu.