Muschiță de porc prăjită cu sos de smochine

Muschiuța de porc prăjită cu sos de smochine este un aperitiv care servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27 g de proteine , 5 g de grăsimi și un total de 251 de calorii . Pentru 1,89 USD per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți suc de portocale, friptură de porc rulată, smochine și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . Cu un scor de 68% , acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Mușchiă de porc prăjită cu mere , Cotlete de muschi de porc glazurate cu arțar, cu sos de curmale și cușcuș prăjit cu nuci de pin și mușchiă de porc la cuptorul lent cu sos de mere și frunze de mentă .
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați primele cinci ingrediente. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 10 minute.
Se ia de pe foc. Acoperiți și lăsați la macerat timp de 1 oră. Strecurați smochinele, aruncând lămâia, batonul de scorțișoară și cuișoarele. Rezervați lichid și lăsați deoparte.
Presărați friptura cu sare, scorțișoară măcinată și piper.
Puneți friptura pe un grătar într-o tigaie mică.
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 1 oră. Într-un castron mic, combinați sucul de portocale, mierea și lichidul rezervat; ungeți carnea de porc.
Coaceți 30-60 de minute mai mult sau până când un termometru pentru carne arată 160°, unturând ocazional.
Scoateți carnea pe un platou de servire; tine de cald. Grasimi degresate din sucurile de gatit; transferați într-o cratiță mare.
Combina amidonul de porumb si bulionul pana se omogenizeaza. Se amestecă treptat în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Serviți cu carne de porc.