Muschiuța de porc prăjită cu sos de smochine este un aperitiv care servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27 g de proteine , 5 g de grăsimi și un total de 251 de calorii . Pentru 1,89 USD per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți suc de portocale, friptură de porc rulată, smochine și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . Cu un scor de 68% , acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Mușchiă de porc prăjită cu mere , Cotlete de muschi de porc glazurate cu arțar, cu sos de curmale și cușcuș prăjit cu nuci de pin și mușchiă de porc la cuptorul lent cu sos de mere și frunze de mentă .
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, combinați primele cinci ingrediente. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se ia de pe foc. Acoperiți și lăsați la macerat timp de 1 oră. Strecurați smochinele, aruncând lămâia, batonul de scorțișoară și cuișoarele. Rezervați lichid și lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Borcan (8 Uncii) De Miere
3
Presărați friptura cu sare, scorțișoară măcinată și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară Măcinată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Puneți friptura pe un grătar într-o tigaie mică.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
5
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 1 oră. Într-un castron mic, combinați sucul de portocale, mierea și lichidul rezervat; ungeți carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
Cireșe Confiate Suplimentare
6
Coaceți 30-60 de minute mai mult sau până când un termometru pentru carne arată 160°, unturând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
7
Scoateți carnea pe un platou de servire; tine de cald. Grasimi degresate din sucurile de gatit; transferați într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
8
Adăugați smochine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Borcan (8 Uncii) De Miere
9
Combina amidonul de porumb si bulionul pana se omogenizeaza. Se amestecă treptat în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Serviți cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ