Muschiță de porc prăjită cu cârnați, umplutură de pâine de porumb
Muschiță de porc prăjită cu cârnați, umplutură de pâine de porumb este o rețetă sudică care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46 g de proteine, 38 g de grăsime și un total de 711 de calorii. Pentru 2,81 USD per porție, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal destul de ieftin. Această rețetă de la Foodnetwork necesită ulei de sâmburi de struguri, pâine de porumb, smântână groasă și ceapă. Ziua Recunoștinței va fi și mai specială cu această rețetă. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 53%. Muschiță de porc prăjită cu umplutură de mere, ceapă și prune uscate, mușchiul de porc prăjit de lămâie și ardei cu umplutură de pâine de porumb și muschiul de porc prăjit de lămâie și ardei cu umplutură de pâine de porumb sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, la foc mediu-mare, adăugați 2 linguri de ulei și ceapa.
Se caleste pana ce ceapa devine translucida. În aceeași tigaie, adăugați carnea de cârnați și gătiți până când toți cârnații și-au schimbat culoarea și sunt fierți, aproximativ 5 minute.
Adăugați pâinea de porumb și ierburile proaspete și continuați să gătiți încă 3 până la 4 minute.
Se ia de pe foc si se lasa sa se odihneasca pana se raceste.
Cand se raceste adaugam albusurile batute spuma, smantana tare si untul topit si amestecam pentru a se combina. Ajustați condimentul cu sare și piper, după gust.
Faceți o tăietură de 1/4 inch din partea de sus a coapsei pe toată lungimea și rulați bucățile de porc în același timp, aceasta vă va oferi o bucată plată de carne (dacă ar fi să o rulați înapoi, ar arăta ca a făcut-o înainte de a o tăia). Întindeți uniform umplutura peste muschiul de porc turtit și apoi rulați-o din nou la forma originală.
Leagă împreună cu sfoară de măcelar, astfel încât coada să fie legată la fiecare 1 până la 2 inci. Se da la frigider pentru aproximativ 1 ora sa se odihneasca si sa se intareasca putin.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Folosind o tigaie mare la foc mare, adăugați restul de 2 linguri de ulei de sâmburi de struguri și prăjiți întreaga muschie de porc până se rumenește peste tot, apoi transferați tava la cuptor și coaceți timp de 15 până la 17 minute. . Reduceți căldura la 350 de grade F.
Verificați temperatura cărnii de porc după 10 minute, deoarece unele cuptoare se gătesc mai repede decât altele și nu vrem ca carnea să se gătească prea mult. Muschiul trebuie scos din cuptor când atinge o temperatură internă de 135 de grade F pe un termometru cu citire instantanee.
Transferați muschiul pe o masă de tăiat și acoperiți cu folie de aluminiu, să se odihnească timp de 5 minute. Va continua să se gătească și să atingă o temperatură internă de 145 de grade F. Tăiați carnea de porc și aranjați-o pe un platou de servire.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vinul spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru sud. În general, există câteva reguli care te vor ajuta să asortezi vinul cu mâncarea din sud. Riesling-ul sau vinul alb spumant, prietenos cu mâncarea, se potrivesc cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este grozav cu preparate la grătar. Perrier-Jouet Grand Brut cu un rating de 4,3 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 57 de dolari pe sticlă.
Perrier-Jouet Grand Brut
Prospețimea și vivacitatea izbitoare a aromelor florale și fructate (fructe galbene și fructe proaspete) prind rădăcini, înainte de a lăsa loc unor note subtile de vanilie și unt, dând vinului un caracter fructat și consistent. Notele de prune cireșe, lămâie și portocală bergamotă apar mai întâi, apoi fac loc florilor pomilor fructiferi, precum teiul și caprifoiul. Acestea sunt urmate de note de unt, prajituri madeleine si zahar vanilat. Note persistente de grapefruit, piersici albe, pere verzi, meri si alune verzi completeaza gustul.