Muschiulete De Porc Ghimbir-Portocaliu

Muschiulete De Porc Ghimbir-Portocaliu
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și fără lactate rețete în repertoriul dvs., filetele de porc ghimbir-portocaliu ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest fel principal are 198 calorii, 24g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,22 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână sos de soia, rădăcină de ghimbir, concentrat de suc de portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Teriyaki & Muschiulete De Porc Ghimbir, Filete De Porc Glazurate Cu Portocale, și Filete De Curcan Cu Usturoi Și Ghimbir.

Instrucțiuni

1
Într-un blender sau robot de bucătărie, combinați primele opt ingrediente; acoperiți și procesați până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați carnea de porc. Sigilați punga și întoarceți-vă la strat. Se da la frigider timp de 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
3
Într-o cratiță mică, combinați ingredientele glazurii. Gatiti si amestecati la foc mediu pana se ingroasa; se lasa deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Scurgeți și aruncați marinada. Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul. Pregătiți grătarul pentru căldură indirectă folosind o tigaie de picurare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
CleșteClește
TigaieTigaie
5
Puneți carnea de porc peste tava de picurare și grătar, acoperită, la foc mediu indirect timp de 10-13 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne citește 160 de euro, perindând cu glazură în ultimele 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
TigaieTigaie
6
Lăsați să stea 5 minute înainte de feliere.
7
Serviți cu orice glazură rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat

Vin recomandat: Pinot Noir, Malbec, Sangiovese

Pinot Noir, Malbec și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru filet de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sosuri de carne sangiovese cu corp mediu, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic cu corp plin cu tăieturi grase și grătar. Puteți încerca le Cadeau Vineyard Rocheux Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 49 de dolari pe sticlă.
Le Cadeau Vineyard Rocheux Pinot Noir
Le Cadeau Vineyard Rocheux Pinot Noir
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista