Muschiulete De Porc Ghimbir-Portocaliu
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și fără lactate rețete în repertoriul dvs., filetele de porc ghimbir-portocaliu ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest fel principal are 198 calorii, 24g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,22 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână sos de soia, rădăcină de ghimbir, concentrat de suc de portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Teriyaki & Muschiulete De Porc Ghimbir, Filete De Porc Glazurate Cu Portocale, și Filete De Curcan Cu Usturoi Și Ghimbir.
Instrucțiuni
Într-un blender sau robot de bucătărie, combinați primele opt ingrediente; acoperiți și procesați până se omogenizează.
Se toarnă într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați carnea de porc. Sigilați punga și întoarceți-vă la strat. Se da la frigider timp de 8 ore sau peste noapte.
Într-o cratiță mică, combinați ingredientele glazurii. Gatiti si amestecati la foc mediu pana se ingroasa; se lasa deoparte.
Scurgeți și aruncați marinada. Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul. Pregătiți grătarul pentru căldură indirectă folosind o tigaie de picurare.
Puneți carnea de porc peste tava de picurare și grătar, acoperită, la foc mediu indirect timp de 10-13 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne citește 160 de euro, perindând cu glazură în ultimele 10 minute.
Lăsați să stea 5 minute înainte de feliere.
Serviți cu orice glazură rămasă.
Vin recomandat: Pinot Noir, Malbec, Sangiovese
Pinot Noir, Malbec și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru filet de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sosuri de carne sangiovese cu corp mediu, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic cu corp plin cu tăieturi grase și grătar. Puteți încerca le Cadeau Vineyard Rocheux Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 49 de dolari pe sticlă.
Le Cadeau Vineyard Rocheux Pinot Noir