Muschiulet de vita prajit cu sos de ceapa Merlot

Muschiulet de vita prajit cu sos de ceapa Merlot
Muschiulet de vită prăjită cu sos de șalotă Merlot ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 3,94 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 355 calorii, 22g de proteine, și 25g de grăsime per portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați merlot, sare kosher, piper crăpat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Gorgonzola-și mușchi de vită umplute cu ciuperci cu sos Merlot, Muschiulet de vita cu sos de ceapa, și Muschiulet De Vita Cu Sos De Mustar De Ceapa.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Pentru a pregăti filetul, încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Combinați salvie, piper, usturoi și sare; frecați peste filet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Adăugați filetul în tigaie; gătiți 6 minute, rumenindu-se ușor pe toate părțile.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Introduceți un termometru pentru carne în cea mai groasă porție de filet. Acoperiți mânerul tăvii cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când termometrul înregistrează 140 (mediu-rar) sau gradul dorit de coacere.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Așezați filetul pe o tăietură; acoperiți ușor cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
8
Lăsați să stea 15 minute. (Temperatura de muschiulet va crește 5 la picioare.)
9
Pentru a pregăti sosul, încălziți tigaia acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Adăugați șobolani; sotati 3 minute sau pana cand se inmoaie. Se amestecă vinul. Se aduce la fierbere; gatiti pana se reduce la 3/4 cana (aproximativ 4 minute). Se amestecă bulionul; gătiți până se reduce la 1 1/4 căni (aproximativ 6 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
11
Se adaugă untul, amestecând până se topește. Se amestecă pătrunjelul și 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
12
Se servește cu filet.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate8
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista