Muschiulet de vita prajit cu sos de ceapa Merlot
Muschiulet de vită prăjită cu sos de șalotă Merlot ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 3,94 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 355 calorii, 22g de proteine, și 25g de grăsime per portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați merlot, sare kosher, piper crăpat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Gorgonzola-și mușchi de vită umplute cu ciuperci cu sos Merlot, Muschiulet de vita cu sos de ceapa, și Muschiulet De Vita Cu Sos De Mustar De Ceapa.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pentru a pregăti filetul, încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Combinați salvie, piper, usturoi și sare; frecați peste filet.
Adăugați filetul în tigaie; gătiți 6 minute, rumenindu-se ușor pe toate părțile.
Introduceți un termometru pentru carne în cea mai groasă porție de filet. Acoperiți mânerul tăvii cu folie.
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când termometrul înregistrează 140 (mediu-rar) sau gradul dorit de coacere.
Așezați filetul pe o tăietură; acoperiți ușor cu folie.
Lăsați să stea 15 minute. (Temperatura de muschiulet va crește 5 la picioare.)
Pentru a pregăti sosul, încălziți tigaia acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați șobolani; sotati 3 minute sau pana cand se inmoaie. Se amestecă vinul. Se aduce la fierbere; gatiti pana se reduce la 3/4 cana (aproximativ 4 minute). Se amestecă bulionul; gătiți până se reduce la 1 1/4 căni (aproximativ 6 minute).
Se adaugă untul, amestecând până se topește. Se amestecă pătrunjelul și 1/4 linguriță de sare.