Muschiulet de vită prăjită cu sos de șalotă Merlot ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 3,94 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 355 calorii, 22g de proteine, și 25g de grăsime per portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați merlot, sare kosher, piper crăpat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Gorgonzola-și mușchi de vită umplute cu ciuperci cu sos Merlot, Muschiulet de vita cu sos de ceapa, și Muschiulet De Vita Cu Sos De Mustar De Ceapa.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Pentru a pregăti filetul, încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Combinați salvie, piper, usturoi și sare; frecați peste filet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Crenguță Rozmarin
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Adăugați filetul în tigaie; gătiți 6 minute, rumenindu-se ușor pe toate părțile.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Introduceți un termometru pentru carne în cea mai groasă porție de filet. Acoperiți mânerul tăvii cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
6
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când termometrul înregistrează 140 (mediu-rar) sau gradul dorit de coacere.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Așezați filetul pe o tăietură; acoperiți ușor cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Creveți Sotați
8
Lăsați să stea 15 minute. (Temperatura de muschiulet va crește 5 la picioare.)
9
Pentru a pregăti sosul, încălziți tigaia acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați șobolani; sotati 3 minute sau pana cand se inmoaie. Se amestecă vinul. Se aduce la fierbere; gatiti pana se reduce la 3/4 cana (aproximativ 4 minute). Se amestecă bulionul; gătiți până se reduce la 1 1/4 căni (aproximativ 6 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
11
Se adaugă untul, amestecând până se topește. Se amestecă pătrunjelul și 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă