Muschiulet de vita cu citrice B

Muschiulet de vita cu citrice B
Filet de vită cu citrice B Saucarnaise este un fără gluten și primar rețetă cu 6 porții. Acest fel principal are 588 calorii, 29G de proteine, și 51G de grăsime pe porție. Pentru $ 4.76 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de tarhon, unt, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma gălbenușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Caisul Se Sfărâmă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 48%. Încercați Filet de vită umplut cu Oscar cu cartofi de rozmarin și Bearnaise, Carne de vită cu sos Bearnaise, și Friptură cu ochi de coastă cu B Cukromarnaise (Entrec 9TE B Cukroarnaise) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 400 buc.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați carnea de vită, cu partea grasă în sus, pe raft într-o tigaie de prăjire superficială. (Pentru o curățare ușoară, tapetați tigaia cu folie de aluminiu înainte de a pune carnea de vită pe raft.) Introduceți termometrul pentru carne, astfel încât vârful să fie în centrul celei mai groase părți a cărnii de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3
Prăjiți neacoperit 30 până la 40 de minute sau până când termometrul citește 140 de ruble. Carnea de vită va continua să gătească după ce a fost scoasă din cuptor. Acoperiți carnea de vită lejer cu Cort de folie de aluminiu și lăsați să stea 15 până la 20 de minute sau până când temperatura crește la 145 de ruble.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
În timp ce carnea de vită stă în picioare, amestecați vinul, tarhonul și oțetul într-o cratiță de 1 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
5
Se încălzește la fierbere la foc mediu-mare. Se fierbe 2 până la 3 minute sau până când amestecul este ușor redus. Reduceți căldura la foarte scăzut. Se amestecă gălbenușurile de ou pe rând cu un tel de sârmă până se omogenizează bine. Gatiti si amestecati cu sarma 2 minute sau pana cand amestecul incepe sa se ingroase. Se amestecă sucul de portocale și untul topit cu sârmă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
6
Se servește cald peste filet.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista