Muschiulet de vita cu citrice B

Muschiulet de vita cu citrice B
Filet de vită cu citrice B Saucarnaise este un fără gluten și primar rețetă cu 6 porții. Acest fel principal are 588 calorii, 29G de proteine, și 51G de grăsime pe porție. Pentru $ 4.76 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de tarhon, unt, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma gălbenușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Caisul Se Sfărâmă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 48%. Încercați Filet de vită umplut cu Oscar cu cartofi de rozmarin și Bearnaise, Carne de vită cu sos Bearnaise, și Friptură cu ochi de coastă cu B Cukromarnaise (Entrec 9TE B Cukroarnaise) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 400 buc.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Așezați carnea de vită, cu partea grasă în sus, pe raft într-o tigaie de prăjire superficială. (Pentru o curățare ușoară, tapetați tigaia cu folie de aluminiu înainte de a pune carnea de vită pe raft.) Introduceți termometrul pentru carne, astfel încât vârful să fie în centrul celei mai groase părți a cărnii de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți SotațiCreveți Sotați
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3
Prăjiți neacoperit 30 până la 40 de minute sau până când termometrul citește 140 de ruble. Carnea de vită va continua să gătească după ce a fost scoasă din cuptor. Acoperiți carnea de vită lejer cu Cort de folie de aluminiu și lăsați să stea 15 până la 20 de minute sau până când temperatura crește la 145 de ruble.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
4
În timp ce carnea de vită stă în picioare, amestecați vinul, tarhonul și oțetul într-o cratiță de 1 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Se încălzește la fierbere la foc mediu-mare. Se fierbe 2 până la 3 minute sau până când amestecul este ușor redus. Reduceți căldura la foarte scăzut. Se amestecă gălbenușurile de ou pe rând cu un tel de sârmă până se omogenizează bine. Gatiti si amestecati cu sarma 2 minute sau pana cand amestecul incepe sa se ingroase. Se amestecă sucul de portocale și untul topit cu sârmă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Se servește cald peste filet.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista