Muschiulet De Vita Chutneyed
Muschiulet de vita Chutneyed ar putea fi doar condiment pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 12 și costă $ 8.15 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 745 calorii. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat grosier, morcov, țelină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 44%. Încercați Muschiulet de vita incrustat cu piper pe rosii de vita cu branza de capra, ceapa prajita frantuzeasca si sos de otet Balsamic, Friptură De Vită Prăjită Uimitor! Unde e carnea de vită?, și Muschiulet De Vita pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți primele 4 ingrediente la fiert într-o cratiță la foc mediu. Reduceți căldura și fierbeți 40 de minute sau până când amestecul este redus la aproximativ 1 1/2 căni.
Turnați amestecul printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă într-un bol mare, rezervând legume; acoperiți amestecul de reducere a bulionului și răciți, dacă doriți.
Procesați legumele rezervate într-un robot de bucătărie până se omogenizează, oprindu-se pentru a răzui părțile laterale; acoperiți și răciți, dacă doriți.
Se amestecă împreună chutney și următoarele 3 ingrediente.
Întindeți jumătate din amestecul de chutney uniform peste filet.
Așezați filetul pe un suport într-o tigaie de prăjire superficială.
Coaceți filetul la 450 timp de 20 de minute.
Scoateți din cuptor și întindeți amestecul de chutney rămas peste filet.
Coaceți încă 10 până la 20 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porție înregistrează 145 (mediu-rar) până la 160 (mediu).
Scoateți din tigaie și lăsați să stea 15 minute înainte de feliere.
Scoateți suportul din tigaie.
Adăugați reducerea rezervată a bulionului de vită în tigaie. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând pentru a slăbi particulele rumenite; se toarnă într-o cratiță mare. Se amestecă sosul de reducere a vinului și piureul de legume rezervat în cratiță.
Aduceți amestecul la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, amestecând frecvent, 5 minute.
Bateti in unt, 1 lingura la un moment dat. Se amestecă cimbru.
Se servește cu filet feliat.