Muschiulet De Vita Chutneyed

Muschiulet De Vita Chutneyed
Muschiulet de vita Chutneyed ar putea fi doar condiment pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 12 și costă $ 8.15 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 745 calorii. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat grosier, morcov, țelină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 44%. Încercați Muschiulet de vita incrustat cu piper pe rosii de vita cu branza de capra, ceapa prajita frantuzeasca si sos de otet Balsamic, Friptură De Vită Prăjită Uimitor! Unde e carnea de vită?, și Muschiulet De Vita pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți primele 4 ingrediente la fiert într-o cratiță la foc mediu. Reduceți căldura și fierbeți 40 de minute sau până când amestecul este redus la aproximativ 1 1/2 căni.
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Turnați amestecul printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă într-un bol mare, rezervând legume; acoperiți amestecul de reducere a bulionului și răciți, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
ReducereReducere
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Procesați legumele rezervate într-un robot de bucătărie până se omogenizează, oprindu-se pentru a răzui părțile laterale; acoperiți și răciți, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
4
Se amestecă împreună chutney și următoarele 3 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
5
Întindeți jumătate din amestecul de chutney uniform peste filet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
6
Așezați filetul pe un suport într-o tigaie de prăjire superficială.
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
7
Coaceți filetul la 450 timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Scoateți din cuptor și întindeți amestecul de chutney rămas peste filet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Coaceți încă 10 până la 20 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porție înregistrează 145 (mediu-rar) până la 160 (mediu).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
10
Scoateți din tigaie și lăsați să stea 15 minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Scoateți suportul din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
12
Adăugați reducerea rezervată a bulionului de vită în tigaie. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând pentru a slăbi particulele rumenite; se toarnă într-o cratiță mare. Se amestecă sosul de reducere a vinului și piureul de legume rezervat în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
13
Aduceți amestecul la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, amestecând frecvent, 5 minute.
14
Bateti in unt, 1 lingura la un moment dat. Se amestecă cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
15
Se servește cu filet feliat.
16
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista