Muschiulet de porc umplute cu ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 6,95 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 530 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, rozmarin, piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Muschiulet de porc umplute cu ciuperci sărate, Prosciutto-filet de porc umplut cu sos de ciuperci, și Filet de porc umplut cu sos de ciuperci Shiitake.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mică, aduceți apă și ciuperci porcini la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Scoateți din căldură; lăsați să stea 30 de minute.
3
Între timp, faceți o fantă longitudinală în centrul cărnii de porc până la 1/2 in. de jos. Deschideți carnea astfel încât să fie plată; acoperiți cu folie de plastic. Aplatiza la 3/8-in. grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
4
Îndepărtați folia de plastic; presărați cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
5
Zdrobiți cârnații într-o tigaie mare; adăugați 2 căni de ciuperci shiitake și ceapă. Gatiti la foc mediu pana cand carnea nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Shiitake
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
6
Se ia de pe foc; amestecați firimiturile de pâine, 3 lingurițe de pătrunjel, rozmarin și salvie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1/2 Crenguță Rozmarin
7
Scurgeți ciupercile porcini, rezervând lichid. Se toacă ciupercile; se amestecă în amestecul de cârnați împreună cu 3 linguri de lichid de înmuiere. Lingura umplutura jos centrul de carne de porc; aduce părți lungi peste umplutura pentru a închide. Tie la 2-in. intervale cu șir de bucătărie; capete sigure cu scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
Gumă De Mestecat Mentă
8
Așezați pe un suport într-o tigaie de prăjire superficială.
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
9
Se coace, neacoperit, la 425 de minute pentru 30-35 de minute sau până când un termometru pentru carne citește 160 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
10
Lăsați să stea 5 minute înainte de feliere.
11
Pentru sos, într-o cratiță mică, sotează ciupercile shiitake rămase în unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Shiitake
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
12
Se presară cu făină; se amestecă până se amestecă. Adăugați treptat bulion și 1/4 cană lichid de înmuiere a ciupercilor. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă restul de sare, piper și pătrunjel.
Filetul de porc funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Menage A Trois Malbec. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Menage A Trois Malbec
Un amestec irezistibil de mure, afine, cireșe întunecate și indicii de condimente în urma sa. Cu taninuri moi, rotunde și un finisaj catifelat, acest vin este personificat de pasiune.Împerecherea perfectă cu carne de porc la grătar, somon afumat și paste cu sos pesto.