Muschiulet De Porc Prăjit

Muschiulet De Porc Prăjit
Friptura de porc prăjită este o lactate gratuit rețetă cu 6 porții. Acest curs principal are 752 calorii, 29G de proteine, și 16g de grăsime per portie. Pentru $ 3.24 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați chimen măcinat, cidru de mere, oțet balsamic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza colorantul alimentar, puteți urma acest curs principal cu Tort De Mâncare Orange Dream Angel ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 60%. Încercați Muschiulet De Porc Prăjit, Muschiulet De Porc Prăjit, și Muschiulet De Porc Prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: o tigaie rezistentă la cuptor
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
3
Condimentează carnea de porc cu sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
4
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie rezistentă la cuptor la foc mare și căutați carnea de porc pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Introduceți tigaia în cuptor și prăjiți carnea de porc timp de 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
6
Lăsați carnea să se odihnească 5 minute înainte de tăiere. Tăiați pe o diagonală, tăiați fiecare bucată în 4 sau 5 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Într-o oală medie încălziți uleiul la foc mediu și adăugați șalotele și usturoiul, gătiți până se înmoaie, dar nu se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
Adăugați zahărul brun, balsamul, vinul roșu, cidrul de mere, boabele de piper verde, frunza de dafin, roșiile, ardeii roșii, pătrunjelul și sosul de soia. Se fierbe până se reduce cu 1/
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper VerdeBoabe De Piper Verde
Cidru De MereCidru De Mere
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
9
Se strecoară sosul și se adaugă bourbonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
10
Serviți cald peste filet de porc feliat sau cotlet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
11
Într-o oală mare se încălzește uleiul de măsline la foc mediu-mare și se sotează ceapa până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
12
Adăugați scorțișoara, cuișoarele și chimenul și gătiți timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
13
Se amestecă varza și se sotează 5 minute, până se ofilesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
14
Adăugați cidrul, zahărul și oțetul. Acoperiți și fierbeți la foc mic până când varza este fragedă, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
15
Serviți cald.

Ingrediente

591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcidru de merecidru de mere1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcidru de merecidru de mere1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)pulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)1șuncă întreagă pentru învelitșuncă întreagă pentru învelit1cp. legume (de exemplu, spanac)cârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș43ardei habenerowhisky bourbon (recomandat: Maker's Mark)whisky bourbon (recomandat: Maker's Mark)591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil6 pere medii Bartlett sau D'Anjou6 pere medii Bartlett sau D'Anjou4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil6 pere medii Bartlett sau D'Anjou6 pere medii Bartlett sau D'Anjou6creveți și cu veneVarza rosie tocata, retetele urmeazaVarza rosie tocata, retetele urmeaza6creveți și cu venePot fi găsite la magazinele alimentare de specialitatePot fi găsite la magazinele alimentare de specialitate2cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat2cp. legume (de exemplu, spanac)boabe de piper verdeboabe de piper verde0cp. legume (de exemplu, spanac)scorțișoară măcinatăscorțișoară măcinată0cp. legume (de exemplu, spanac)cuișoare măcinatecuișoare măcinate0cp. legume (de exemplu, spanac)chimen măcinatchimen măcinat2cp. legume (de exemplu, spanac)cartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare1parmezan rasfripturi de carne din New Yorkfripturi de carne din New York3Crustă: firimituri de biscuiți grahamfripturi de carne din New Yorkfripturi de carne din New York907ardei habeneroceapa mare, felii subtiri (aproximativceapa mare, felii subtiri (aproximativ5crenguțePătrunjel ItalianPătrunjel Italian2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilroșii de prune însămânțate și tocateroșii de prune însămânțate și tocate680ardei habenerocarne de porc (desprecarne de porc (despre1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilardei gras roșu tocatardei gras roșu tocat454ardei habenerovarză roșie mică, feliată subțire (aproximativvarză roșie mică, feliată subțire (aproximativ1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil2,2 kg coaste scurte cu os2,2 kg coaste scurte cu os591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii2ceapă eșalotă, tocatăceapă eșalotă, tocată3Crustă: firimituri de biscuiți graham1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Muschiulet de porc în meniu? Încercați asocierea cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Yacochuya San Pedro de Yacochuya Malbec cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Yacochuya San Pedro De Yacochuya Malbec
Yacochuya San Pedro De Yacochuya Malbec
Un nas primitor de fum, gudron, lemn dulce, soia, cireș negru și coacăz negru. Acest lucru duce la un vin plin de corp, cu straturi de fructe suculente, adâncime și concentrare excelente și un finisaj lung și pur. Amestec: 85% Malbec și 15% Cabernet Sauvignon
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista